marți, 1 iulie 2014

Autocolant printat decupat pe contur




[box style="note"]Detalii produs:[/box]


[box style="notice"]Autocolant printat decupat pe contur


Autocolant printat decupat pe contur


Odata imprimat policromie pe baza de solvent pentru exterior , autocolantul pvc poate fi taiat cu ajutorul functiei de cut pe conturul imaginilor deja printate.


Decuparea autocolantului printat este realizata cu tehnologie performanta ce asigura o acuratete foarte mare a taierii contururilor.In cele mai multe dintre solicitari, imprimarea in cazul printului cu taiere pe contur se face la rezolutii inalte (1440 dpi).


Fie ca este vorba de print avand contururi rectangulare, rotunde sau oricare alta forma imprimarea autocolantului urmata de taiere pe contur este o modalitate ale carei rezultate sunt folosite in diverse alte aplicatii ale publicitatii atat pentru outdoor cat si pentru indoor.


Autocolant printat decupat pe contur este utilizat in special la colantarea masinilor dar are si alte utilizari – suprafete vitrate ce se doresc a nu fi opturate complet , crearea diverselor printuri care sa urmareasca anumite forme ,chiar printuri de interior montate pe diferite suporturi de asemenea routate pe contur .


[/box]


[box style="approved"]Latimi standard: 1m printabil [/box]


[divider style="solid"]


Comanda minima – 10 mp


nu se livreaza cu folie de transfer , decat la cerere !


[divider style="shadow"]


[box style="note"]Finisaje:[/box]


[box style="note"]


  • Laminare – 2,50 Euro/mp

  • Folie de transfer hard – 2.6 Euro/mp[/box]

 


Ce ne diferentiaza de ceilalti ? Faptul ca printam la o rezolutie de 720dpi x 720dpi cu capete Seiko faautocolant printat decupat pe conturpt ce asigura o durabilitate in timp a culorilor de pana la doua ori mai mare fata de o printare standard pentru exterior de 360dpi x 360dpi .


Avem experienta a peste 10 ani de productie a printurilor de mari dimensiuni si a colantarilor pentru exterior sau interior putand spune ca , in tot acest timp , am reusit sa ajungem la un grad inalt de perfectionare . Avem imaginatie si creativitate , avem dorinta si entuziasm .


Aveti nevoie de noi ? Socializam pe facebook si ne puteti contacta aici !


Va putem oferi  solutii in acest domeniu la preturi optime bugetului dumneavoastra !


Asa cum ne place sa spunem : sky is no limit !



Autocolant printat decupat pe contur

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu